BARE COOKWARE

Niet alleen prachtige maar ook vlijmscherpe messen met levenslange garantie. Verantwoordelijk geproduceerd met verantwoordelijke materialen.

1. VLIJMSCHERP

BARE Cookware messen zijn geslepen in een hoek van 15° in plaats van de traditionele 18 tot 25 graden. Met als resultaat een vlijmscherpe snede. 
 

2. 3D PATROON

Er wordt kunst in het mes gevormd! BARE Cookware maakt gebruik van een revolutionaire productietechniek welke een 3D-bergpatroon in de messen drukt.
 

3. DUITS STAAL

Er wordt Duits X50CrMov15-staal gebruikt om ervoor te zorgen dat de messen corrosiebestendig zijn en zijn opgewassen tegen elke uitdaging.
 

4. HARDHOUTEN HANDVAT

Een goed hardhouten handvat. Volledig natuurlijk, duurzaam, voelt precies goed. Wengéhout om precies te zijn.
 

HET JUISTE MES VOOR DE JUISTE TAAK

Natuurlijk kun je een entrecote snijden met een goedkoop plastic schilmesje en wat elleboogvet. Misschien geniet je zelfs van de biefstuk. Maar wat als we het snijden van die biefstuk ook leuk zouden kunnen maken!? En dat is het dan ook, het is de bedoeling dat je geniet van koken en barbecueën. 

Voor je het weet wil je zelfs wat groenten snijden! We weten allemaal: zelfgemaakt eten is gezonder eten. We willen dat je met plezier kookt. En met de juiste tools gaat het nog sneller dan bestellen.

Een goede set keukenmessen gaat een leven lang mee. Om ervoor te zorgen dat elke keukentaak wordt gedekt zijn er in totaal 7 verschillende messen verkrijgbaar. Bekijk de scherpe details die elk mes uniek maken!

MEER DAN ENKEL MESSEN

De BARE Cookware magneetstrip zorgt ervoor dat je messen veilig opgeborgen zijn en niet beschadigd raken door in een la te bonken. Houdt gemakkelijk de volledige set vast. Gemaakt van natuurlijk acacia hardhout. De magneetstrip meet 45 x 6,5 x 2,5 cm (17,7 x 2,5 x 1 inch). Montagemateriaal is inbegrepen!

Daarnaast is er het BARE Cookware messenblok… een 4 kg zwaar, massief houten, magnetisch messenblok. Het is supergemakkelijk schoon te maken en je kunt er alle messen die je ooit nodig hebt in het zicht bewaren.

Net zoals het 8-inch koksmes is de Santoku een van...
Met een lemmet van 250mm is de Kiritsuke een flink...
Soms is er een delicate aanpak nodig. Het BARE Cookware...
Klein maar machtig. Een goed scherp schilmesje is een must...
De Nakiri is perfect voor het snijden van rechte plakjes...
Met een magneetstrip berg je jouw kostbare keukenmessen veilig op....
Er zijn twee dingen die een goed broodmes nodig heeft....
Een geweldig mes verandert zelfs de meest vervelende klus in...


33939 KG KOOLSTOF GECOMPENSEERD

Bij BARE Cookware staat verantwoorde productie hoog in het vaandel. Daarom wordt alle CO2 die vrijkomt om deze messen te produceren en te verzenden 10 keer gecompenseerd.

Zo profiteert iedereen en help jij mee om de wereld schoon te houden.