INKBIRD THERMOMETERS

SNEL & NAUWKEURIG

De thermometers van INKBIRD zijn erg nauwkeurig en meten snel de gewenste temperatuur. 

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Houd de temperaturen van jouw vlees en/of barbecue gemakkelijk in de gaten met de bijbehorende BBQGO app. Te downloaden voor zowel Android als IOS.

LANGE ACCUDUUR

Alle INKBIRD thermometers zijn voorzien van hoogwaardige lithiumbatterijen welke 20 tot 30 uur lang meegaan.

INKBIRD IBT-2X

Bluetooth Thermometer

INKBIRD IBT-2X Bluetooth Thermometer

De INKBIRD IBT-2X, een rechthoekige thermometer met LED-scherm en mobiele app. Je kunt twee probes (meegeleverd) aansluiten zodat je twee gerechten tegelijk in de gaten kunt houden, of de omgevings- en kerntemperatuur van jouw product. Je krijgt een temperatuuralarm als de gewenste warmte is bereikt en er is een countdown-klokje voor beginnende BBQ’ers.

INKBIRD IBT-4XS

Bluetooth Thermometer

INKBIRD IBT-4XS Bluetooth Thermometer

De INKBIRD IBT-4XS is een slimme vleesthermometer die via Bluetooth verbinding maakt met de app. Je kunt de thermometer op de gewenste temperatuur instellen en nauwkeurig de temperatuur op je smartphone of het LED scherm bijhouden. De IBT-4XS wordt standaard geleverd met vier probes.

INKBIRD IBT-6XS

Bluetooth Thermometer

INKBIRD IBT-6XS Bluetooth Thermometer

De INKBIRD IBT-6XS is een slimme vleesthermometer die via Bluetooth verbinding maakt met de app. Je kunt de thermometer op de gewenste temperatuur instellen en nauwkeurig de temperatuur op je smartphone of het LED scherm bijhouden. De IBT-6XS wordt standaard geleverd met zes probes.

INKBIRD IHT-1P

Ultrafast Digitale Vleesthermometer

INKBIRD IHT-1P Ultrafast Digitale Vleesthermometer

De INKBIRD IHT-1P behoort tot de categorie handzame digitale kernthermometers. Dat betekent dat de Inkbird de temperatuur van het gerecht binnen enkele luttele secondes heel nauwkeurig weergeeft (± 1ºC). De IHT-1P is voorzien van een backlight en dus altijd gemakkelijk af te lezen.