#MAKEYOURMEATTastegreatagain

SUNCITY BBQ

SunCity BBQ is opgericht door Iván Nagy. Een echte BBQ-fanaat. Het team is in 2017 actief begonnen met deelname aan KCBS-competities en heeft nooit meer achterom gekeken. Iván is gecertificeerd pitmaster en jurylid voor ’s werelds grootste BBQ-organisatie, de Kansas City Barbecue Society (KCBS) in de Verenigde Staten.

Het team heeft zich keer op keer bewezen in nationale en internationale wedstrijden. SunCity BBQ heeft meerdere keren de titel voor beste Hongaarse BBQ-team gewonnen en is in 2019 begonnen met het gebruik van eigen kruidenblends. Dit is ook het jaar dat ze de 4e plaats behaalden in de Europese KCBS-ranking. Bewijs dat ze iets goed deden. Heel goed!

SOUTHERN DUTCH BBQ

 

Southern Dutch BBQ bestaat uit Tom Raes en Dorine van Geffen. Dit powerkoppel begon in 2012 met een blog om hun barbecue-avonturen met de rest van de wereld te delen. Op hun reis om alles te weten te komen over American Barbecue kwamen ze in aanraking met de KCBS wedstrijd barbecue scene. In 2013 namen ze deel aan hun eerste wedstrijd. Dat was hun keerpunt in het leven. Verslaafd en verliefd. Sindsdien reizen en strijden ze over de hele wereld om het beste vlees op het bord te krijgen van de juryleden.