SUNCITY BBQ

OVer Suncity bbq

SunCity BBQ is opgericht door Iván Nagy. Een echte BBQ-fanaat. Het team is in 2017 actief begonnen met deelname aan KCBS-competities en heeft nooit meer achterom gekeken. Iván is gecertificeerd pitmaster en jurylid voor ’s werelds grootste BBQ-organisatie, de Kansas City Barbecue Society (KCBS) in de Verenigde Staten.

Het team heeft zich keer op keer bewezen in nationale en internationale wedstrijden. SunCity BBQ heeft meerdere keren de titel voor beste Hongaarse BBQ-team gewonnen en is in 2019 begonnen met het gebruik van eigen kruidenblends. Dit is ook het jaar dat ze de 4e plaats behaalden in de Europese KCBS-ranking. Bewijs dat ze iets goed deden. Heel goed!

Sindsdien winnen ze prijs na prijs en breiden ze ook uit naar het SCA-domein. (Steak Cook-off Association)

We hebben ze vaak op het podium gezien naast Tom en Dorine van Southern Dutch BBQ, wat hun succes bewijst.

BBQ Competitions

SunCity BBQ concurreert nu al meer dan 4 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle en felle concurrent, die in 2021 de 4e plaats op de Europese ranglijst behaalde en de 1e plaats in de individuele categorie voor kip.

CHECK THE RESULTS

Southern Dutch BBQ concurreert al meer dan 5 jaar in KCBS barbecue en is een van de meest bekroonde teams ter wereld!

+
GRAND CHAMPIONSHIPS​
+
RESERVE GRAND CHAMPIONSHIPS​
+
TOP 10 OVERALL FINISHES​
+
TOP 10 CATEGORY FINISHES​

SunCity BBQ low 'n slow Rubs

De SunCity BBQ-kruiden en rubs zijn speciaal gemaakt voor BBQ-liefhebbers. Bij het maken ervan is rekening gehouden met SunCity BBQ’s internationale ervaringen, de smaak van BBQ-wedstrijden en het enthousiasme voor BBQ. Zo werden deze unieke kruiden geboren en zo veranderen deze rubs het vlees, de groenten en zelfs de friet en de wedges in meesterwerken. Voel je vrij om er een of meer uit te kiezen!

SunCity BBQ is erin geslaagd om meerdere Grand Champion-titels te behalen op door KCBS georganiseerde wedstrijden met onze zelf ontwikkelde rubs.

Suncity BBQ Grill Rubs & Marinade

Til grillen naar een nieuw niveau met SunCity BBQ-grill rubs. Gebruik deze BBQ rubs om thuis of in de horeca fantastisch smakende BBQ gerechten, groenten of friet te maken.

#MAKEYOURMEATTastegreatagain