OVER TURNPIKE BARBECUE

Turnpike Barbecue B.V. is een jonge groothandel met een focus op Barbecue en Dining zoals wij dat noemen. Wij worden ongelofelijk enthousiast gave producten. Producten met een toffe uitstraling die doen wat ze moeten doen en meer. Topkwaliteit, maar wél voor een schappelijke prijs. Van die producten die je bijna niet kan laten liggen wanneer je er langs loopt. Neem onze messen van BARE Cookware bijvoorbeeld. Op dit moment nog een redelijke underdog in messen land maar beeldschoon design, voortreffelijke gewichtsverdeling, een handvat waarvan je bijna zou denken dat ‘ie speciaal voor jou is gemaakt, levenslange garantie en ook nog eens ongelofelijk scherp. Combineer dat met een toffe verpakking, displaymogelijkheden, sfeerbeelden en product fotografie in overvloed en je hebt goud in handen!

Wie zijn wij?

Firing up the Q

Onze missie is het verspreiden van échte barbecue. Real American Barbecue. Grote hompen vlees Low ’n Slow gegaard met de állerlekkerste rubs en sauzen. Hoe doen wij dat? Turnpike Barbecue levert rubs, sauzen en nog veel meer aan onder andere barbecue winkels, kook winkels, tuincentra en slagerijen.

Bij barbecue hoort natuurlijk een informele en gezellige sfeer. Op een fijne manier samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Een uniek aanbod, snelle service, verkoopondersteuning en samenwerking zijn de dingen die wij echt belangrijk vinden. Tevens zijn we niet vies van een fikkie stoken.

INTERESSE?

Ben jij geïnteresseerd in onze merken en producten? Lijkt het jou leuk om een keer in gesprek te gaan over alle mogelijkheden?

Firing up the Q

Het lijkt wel alsof het leven met de dag complexer, digitaler en stressvoller wordt. Vooral de afgelopen jaren, na het normaliseren van thuiswerken en een hoop andere . Toch brengt deze periode ook een hoop moois met zich mee. Het verlangen naar balans groeit – simpelheid, plezier en genot staan centraal bij de besteding van kostbare vrije tijd. Tijd waarin we van onze dierbaren genieten, tijd waarin we ook écht de tijd nemen. Voor elkaar, voor onze omgeving, voor hobby’s én voor goed eten. Tijd goed besteed boven hete kolen of open vuur!

In deze tijd is barbecue sterker gegroeid dan ooit. Niet echt gek toch? Barbecue lijkt wel een accumulatie van het voorgenoemde. Samen met vrienden en familie in de open lucht heerlijk eten bereiden. Grote hompen vlees, verse groenten, stoofpotten, pizza & pasta. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is nóg lekkerder wanneer je het zelf met zorg en aandacht op de barbecue hebt bereid. Wat betreft American barbecue loopt Europa nog jaren achter, wat ons betreft duurt dit niet lang meer.

Als fanatieke barbecueërs en ondernemers met een passie voor buitenkoken is het ons niet ontgaan, een ware barbecue revolutie. Een revolutie die wij met open armen welkomen! Niks geen verbrande sataytjes of zwartgeblakerde burgers meer. Get ready for real American Barbecue!