onze rubs & sauzen

Turnpike BBQ distribueerd & produceert Award winning rubs & sauzen van o.a. Southern Dutch BBQ, SunCity BBQ & Smoke This BBQ

rubs & sauzen
+

De créme de la créme

Turnpike Barbeque biedt onder andere rubs en sauzen aan van Europese & Amerikaanse Barbecue kampioenen Southern Dutch BBQ, SunCity BBQ & Smoke This BBQ. De crème de la crème! Een mooie toevoeging aan het speciaalzaak assortiment richting de sterk groeiende groep met barbecue fanaten. Een mooie kans voor de verswinkel om nog meer barbecuefans te creëren!

Benieuwd naar onze merken ?

OVer southern dutch bbq

Southern Dutch BBQ, al meer dan 5 jaar actief in de KCBS barbecue, heeft
zich ontwikkeld tot een kracht om rekening mee te houden. Ze behoren tot de top
10 barbecue teams ter wereld. Momenteel zesde wereldwijd en eerste in Europa.
in de KCBS barbecue, heeft zich ontwikkeld tot een kracht om rekening mee te
houden. Ze behoren tot de top 10 barbecue teams ter wereld. Momenteel zesde
wereldwijd en eerste in Europa.

We've got a winner again!

Nou… eigenlijk twee winnaars! We zijn erg blij om de resultaten van de American Royal Rub Contest 2023 in de categorie mild aan te kondigen: een dubbele perfect score voor onze Southern Dutch BBQ rubs.

De American Royal Rub Contest is dé wedstrijd als het gaat om rubs. Het is de allergrootste BBQ wedstrijd ter wereld. Daar waar enkel de créme de la créme zich laten gelden. Van de in totaal 333 inzendingen werden er slechts 4 perfecte scores gegeven. En Southern Dutch BBQ had er 2 te pakken!

Wij wisten natuurlijk al dat het rubs van de állerbeste kwaliteit zijn maar zijn erg trots op de erkenning. Met deze resultaten zijn de Southern Dutch BBQ rubs niet alleen #3 en #4 op de planeet, maar is de Season it All ook de állerbeste Europese Rub van alle inzendingen geworden.

CHECK THE RESULTS

Southern Dutch BBQ concurreert al meer dan 5 jaar in KCBS barbecue en is een van de meest bekroonde teams ter wereld!

GRAND CHAMPIONSHIPS​
+
RESERVE GRAND CHAMPIONSHIPS​
+
TOP 10 OVERALL FINISHES​
+
TOP 10 CATEGORY FINISHES​
+

OVer Suncity BBQ

Het team heeft zich keer op keer bewezen in nationale en internationale wedstrijden. SunCity BBQ heeft meerdere keren de titel voor beste Hongaarse BBQ-team gewonnen en is in 2019 begonnen met het gebruik van eigen kruidenblends. Dit is ook het jaar dat ze de 4e plaats behaalden in de Europese KCBS-ranking. Bewijs dat ze iets goed deden. Heel goed!

Sindsdien winnen ze prijs na prijs en breiden ze ook uit naar het SCA-domein. (Steak Cook-off Association) We hebben ze vaak op het podium gezien naast Tom en Dorine van Southern Dutch BBQ, wat hun succes bewijst!

What about results?

SunCity BBQ concurreert nu al meer dan 4 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle en felle concurrent, die in 2021 de 4e plaats op de Europese ranglijst behaalde en de 1e plaats in de individuele categorie voor kip.

CHECK THE RESULTS

Southern Dutch BBQ concurreert al meer dan 5 jaar in KCBS barbecue en is een van de meest bekroonde teams ter wereld!

GRAND CHAMPIONSHIPS​
+
RESERVE GRAND CHAMPIONSHIPS​
+
TOP 10 OVERALL FINISHES​
+
TOP 10 CATEGORY FINISHES​
+

#MAKEYOURMEATTastegreatagain