BBQ ACCESSOIRES

Alles voor gemak

De Turnpike BBQ accessoires zijn de perfecte tools voor iedere BBQ-liefhebber. Onze tools zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een teak hardhouten handvat dat comfortabel in de hand ligt. Het stevige ontwerp van de tools maakt het gemakkelijk om je vlees om te flippen, te draaien of te verplaatsen. En dat allemaal terwijl ze er stuk voor stuk donders goed uitziet. Dat is ook wat waard!

Benieuwd naar onze accessoires ?

BBQ tools

Onze Firestarters zijn een ecologisch product, geproduceerd met houtkrullen, ondergedompeld in een natuurlijke was. Elke doos bevat circa 80 firestarters maar ze zijn ook in bulk verkrijgbaar, genoeg om lekker vaak fikkie te stoken! Er is slechts 1 Firestarter nodig voor het starten van open haarden, kachels, barbecues, houtbranders en kolen bij gebruik met aanmaakhout Om te gebruiken, leg je 3 of 4 stukken houtwol (draai deze iets open voor gebruik) op je brandstof en dek je deze lichtjes af met meer brandstof. Steek dan gewoon de houtwol aan en voeg indien nodig meer brandstof toe.

Aluminium trays

Onze trays zijn niet alleen geschikt om vis of andere gerechten op te bereiden, maar ook voor tal van andere toepassingen. Door het gebruik van sterk aluminium zijn deze pannen perfect voor het maken van bijgerechten, het marineren van vlees, het bewaren van voedsel en het verpakken van restjes.

Bovendien bespaar je jezelf een hele hoop schoonmaakwerk wanneer je de trays gebruikt als drip pan. Door bijvoorbeeld de plate setter van je kamado te bekleden met deze tray, is het verwijderen van vet en viezigheid gemakkelijk en schoon. Dus, nooit meer alles on het vet, saus of marinade!

butcher paper

Butcher paper is zo geformuleerd dat het vocht vasthoud, maar toch ademt. In plaats van aan het stomen ben je dus echt Low & Slow aan het garen en/of roken. Dit zorgt ervoor dat je een mooie bark en kleur op je vlees creëert zonder dat het uitdroogt.

En dit is nog maar het begin! Turnpike BBQ heeft nog veel meer spannende producten in petto om je barbecue-ervaring écht uitzonderlijk te maken.